top of page
FlammaCamping_Map.png
~FISKEÄVENTYR~

Att gå på fisketur kan vara ett härligt litet äventyr, i synnerhet om det är nya fiskevatten som ska utforskas. Runt Knäred finns det ett flertal stora områden som ger omväxlande natur och fiskevatten. Flammabadets Camping ligger ett stenkast från Lagan & Krokån.

Tänk på att det alltid krävs fiskekort!

(Med undantag för barn & ungdomar upp till 16 år)

Dagskort  60:-
Veckokort  150:-
Årskort   400:-

Fiskekort köps numera digitalt genom iFISKE.
För mer information, klicka här 

fiskeäventyr
~FLAMMABADET~
flammabadet

Knappt 50 meter från campingområdet finner du tre tempererade bassänger med stora fina gräsytor.

 

Badet är öppet under juni, juli och augusti.
Här finns möjligheter att köpa dricka, glass och annat gott. Med andra ord ett perfekt komplement för dig som är gäst på vår camping.


Trots namnet "Flammabadet" så drivs inte anläggningen av oss på campingen utan av Folkhälsocentrum och har därför en egen prislista.

För mer information och öppettider, klicka här 

~KANOT~

Ett spännande äventyr som passar de flesta är att paddla kanot i Lagan och Hjörneredssjöarna. I de relativt lugna vattnen är det lättpaddlat och man kan glida runt i stilla vatten för att se den vackra och varierande naturen. Det finns flera öar och små stränder där man kan göra strandhugg. Vid campingen kan du slå läger, grilla och bara koppla av innan det är dags för nästa äventyr.

Vid övernattning skall alla kanotister anmäla sin ankomst och lämna sin kanotcheck till campingen.

För mer information och priser, kontakta "Härliga Hjörnered" på telefon 076 394 66 02 eller "Markaryds kanotcentral" på telefon

070 587 11 37

bottom of page